UA
ru ua
₴ ГРН
Вхід
0
Червоний гаманець

Червоний гаманець

Червоний гаманець є магнітом для залучення грошей, запевняють нас не тільки фахівці Фен-шуй, але і фахівці по колористиці. У чому ж полягає його сила?


Магія червоного кольору

В першу чергу, червоний гаманець помітний з-за свого кольору. Червоний – колір вогню, колір пристрасті, це самий помітний колір колірного спектру, який завжди привертає нашу увагу. Так само він привертає увагу і грошей! Червоний колір підсилює дію будь-якого предмету. Такий гаманець ніколи не залишиться непоміченим.


Фактура і розмір гаманця

Щоб купити гаманець червоного кольору, який буде приманювати гроші не тільки своїм кричущим виглядом, варто вибрати модель без додавань, в якій купюри будуть лежати рівно і прямо (складіть їх по достоїнству обличчям до себе). Лакований червоний гаманець є кращим варіантом. Гарні також варіанти зі складаннями у вигляді невеликих шкіряних гаманців, дуже приємних і «затишних» для їх вмісту. У нашому інтернет-магазині Містер Воллет ви можете підібрати стильний червоний гаманець у цьому розділі.


Червоний гаманець під Ваш стиль

a474841b2075c6de9e6a3b60d33f6b60.jpg

Якщо ви вже зважилися купити жіночий гаманець червоного кольору, ви неодмінно повинні підібрати його у відповідності зі своїм стилем. Шкіряні гаманці – визнана класика, їх варіантів – безліч. Колірні варіації портмоне бувають різних відтінків, від червоного до бордового, фурнітура та металеві вставки можуть бути сріблястого або золотистого кольору, словом, вибрати гаманець на свій смак і під свій стиль не складе для вас праці.Зверніть увагу на деталі, які вас оточують: якщо ваш замок на сумці золотистого кольору, то і замок на гаманці теж може бути з золотистим напиленням. Також йдуть справи з металевими сріблястими і бронзовими вставками і деталями.


Залучити фінансову удачу своєму власникові – ось завдання нового червоного гаманця, з якою він негайно впорається!


Мобільний телефон

Developer by NextDoorCoders