UA
ru ua
₴ ГРН
Вхід
0
Фуксія, що розквітає на сумках

Фуксія, що розквітає на сумках

Якщо задатися питанням: «Який колір за умовчанням вважають істинно жіночим?», то, мабуть, не знадобиться проводити великі соціологічні дослідження на цю тему. Відповідь вже давно готовий. Свій неофіційний прапор прекрасна половина людства ще кілька століть тому пофарбувала в рожевий і його різноманітні відтінки. Кажуть, навіть божественна Афродіта воліла ці фарби.


Однак вважати рожевий колір лише символом ніжності, романтики і жіночною беззахисності вельми необачно.


Весь фокус у тому, що широка палітра його відтінків дає прекрасну можливість створювати найрізноманітніші образи: від наївної і скромною мрійниці до зухвало зухвалої світської левиці.


Оскільки складно осягнути неосяжне, зараз мова піде про відтінки рожевого, який є улюбленцем Її Величності Моди. Колір, іменований «шокуючий рожевий» або «фуксія», вперше підірвав суспільні устої з легкої руки великої Ельзи Скіапареллі. У 1936 одна з найбільш неординарних і провокаційних кутюр'є посадила його на fashion-престол, ще більше розширивши рамки дозволеного тодішньої мораллю, як би кажучи: «Будьте ще сміливіше. І ось так теж можна!» Згодом саме «shocking pinkpan>» став фірмовою маркою Скіапареллі.


З тих пір фуксія завжди в тренді. Більш або менш модними стають різна ступінь насиченості, варіанти поєднань з іншими квітами, фактури і місця, де розпускається фуксія, і т. д. У великих кількостях — одночасно на сукню, туфлях і сумці — цей екзотичний «квітка» може виглядати досить агресивно і перетворитися в несмак. Але він буде відмінною ідеєю для яскравого акценту у святковому вбранні.


Нинішня осінь не виняток. Хоча природа поступово забувається летаргічним сном і втрачає яскраві фарби, клатчі і сумочки зірок вітчизняного шоу-бізнесу, як і раніше актуально цвітуть фуксією.


Тіна Канделакі з'явилася на відкритті нового сезону телеканалу СТС з великим клатчем приглушеного кольору фуксії. Вибір телеведучої вдалий не тільки з точки зору кольору. Імітація плетіння — також дуже модна тенденція. Образ Канделакі грамотно витриманий в одній колірній гамі: сукня глибокого брусничного кольору чудово виглядає з більш яскравою плямою клатча. Ювелірні прикраси срібного кольору підкреслюють шляхетність відтінків рожевого. У підсумку — Тіна ще раз демонструє смак і вміння козирнути витонченою елегантністю.


Тина Канделаки.jpg


Невелику сумочку інтенсивного кольору фуксії взяла з собою на вручення премії музичного телеканалу «RU.TV» Яна Рудковська, відомий музичний продюсер. Стриманий в цілому образ (простий крій сукні, відсутність масивних прикрас) виграшно розфарбовує модна рептилиевидная фактура сумки, її яскравий тон і золотиста фурнітура. Завдяки експресивній фуксії Рудковська виглядає вельми цікаво, без цього соковитого мазка її зовнішній вигляд був би трохи прісним.


Яна Рудковская.jpg


Яскраво-рожевий мініатюрний сподобався клатч Валерії. Він непогано перегукується з рожевою смужкою на туфлях співачки. Мабуть, у такий клатч поміститься хіба що мінімум для вечірки: мобільний телефон, помада і люстерко. Але що ще може знадобитися на урочистому вечорі? Для сміливого сукні-міні вибрано безпрограшне поєднання синього і чорного. А легкої грайливості образу додає ось який нюанс: у хвилях спідниці-кльош можна розглянути, що її внутрішня сторона — рожевого кольору, як раз в тон клатчу. До речі, зверніть увагу на застібку-засувку. Її всілякі у center;">Тина Канделаки.jpg


Небольшую сумочку интенсивного цвета фуксии взяла с собой на вручение премии музыкального телеканала «RU.TV» Яна Рудковская, известный музыкальный продюсер. Сдержанный в целом образ (простой покрой платья, отсутствие массивных украшений) выигрышно раскрашивает модная рептилиевидная фактура сумки, ее броский тон и золотистая фурнитура. Благодаря экспрессивной фуксии Рудковская выглядит весьма интересно, без этого сочного мазка ее внешний вид был бы немного пресным.


Яна Рудковская.jpg


Ярко-розовый миниатюрный клатч приглянулся Валерии. Он неплохо перекликается с розовой полоской на туфлях певицы. Пожалуй, в такой клатч поместится разве что минимум для вечеринки: мобильный телефон, помада и зеркальце. Но что еще может понадобиться на торжественном вечере? Для смелого платья-мини выбрано беспроигрышное сочетание лимонного и черного. А легкой игривости образу добавляет вот какой нюанс: в волнах юбки-клеш можно рассмотреть, что ее внутренняя сторона — розового цвета, как раз в тон клатчу. Кстати, обратите внимание на застежку-защелку. Ее всевозможные вариации на сумках сейчас востребованы в мире fashion. Туфли с фрагментом цветового спектра делают Валерию по-праздничному веселой и беззаботной.


Валерия.jpg



Цвет фуксии — не теплый и не холодный, он сочетает в себе оба качества. Этот оттенок розового достаточно уравновешен. В такой универсальности выражается его совершенство.


Розовая сумка уместна и в менее торжественной обстановке. Лолита Милявская решила посетить премьеру мюзикла «Русалочка» с новым розовым клатчем и, по-видимому, с новым мужем. Контрастное сочетание фуксии и черных красок сделало и без того запоминающуюся Милявскую еще более яркой. К тому же фактура сумки, ее объемная стеганость, хороша на фоне подобного же «рельефа» юбки.


Лолита.jpg



Не забывайте также, что одни из лучших товарищей фуксии — светло-зеленый, подчеркивающий растительное происхождение цвета, благородный серый, цвет грозового неба и белые тона. Кстати, ни одна из наших героинь не обыграла такие варианты. Так что в Ваших силах — полнее раскрыть потенциал этого оттенка розового.


Сумка цвета фуксии — очень привлекательный аксессуар для решительных и амбициозных женщин, которые легко объяснят кому угодно, что «we can do it!» Если же Вы еще недостаточно эмансипированы, выбирайте фуксию, как материальную подпитку для повышения уверенности в собственных силах. И Ваши сумочки будут заманчиво цвести модным трендом нынешней осени.

ариации на сумках зараз затребувані в світі моди. Туфлі з фрагментом колірного спектру роблять Валерію по-святковому веселою і безтурботною.


Валерия.jpg



Колір фуксії — не теплий і не холодний, він поєднує в собі обидві якості. Цей відтінок рожевого досить урівноважений. У такій універсальності виражається його досконалість.


Рожева сумка доречна і в менш урочистій обстановці. Лоліта Мілявська вирішила відвідати прем'єру мюзиклу «Русалонька» з новим рожевим клатчем і, мабуть, з новим чоловіком. Контрастне поєднання фуксії і чорних фарб зробило і без того запам'ятовується Мілявську ще більш яскравою. До того ж фактура сумки, її об'ємна стеганость, хороша на тлі подібного «рельєфу» спідниці.


Лолита.jpg



Не забувайте також, що одні з найкращих товаришів фуксії — світло-зелений, підкреслює рослинне походження кольору, благородний сірий, колір грозового неба і білі тони. До речі, жодна з наших героїнь не обіграла такі варіанти. Так що у Ваших силах — повніше розкрити потенціал цього рожевого відтінку.


Сумка кольору фуксії — дуже привабливий аксесуар для рішучих і амбітних жінок, які легко пояснять кому завгодно, що «we can do it!» Якщо ж Ви ще недостатньо емансиповані, вибирайте фуксію, як матеріальну допомогу для підвищення впевненості у власних силах. І Ваші сумочки будуть заманливо цвісти модним трендом нинішньої осені.

l" style="text-align: justify;">

Не забувайте також, що одні з найкращих товаришів фуксії — світло-зелений, підкреслює рослинне походження кольору, благородний сірий, колір грозового неба і білі тони. До речі, жодна з наших героїнь не обіграла такі варіанти. Так що у Ваших силах — повніше розкрити потенціал цього рожевого відтінку.


Сумка кольору фуксії — дуже привабливий аксесуар для рішучих і амбітних жінок, які легко пояснять кому завгодно, що «we can do it!» Якщо ж Ви ще недостатньо емансиповані, вибирайте фуксію, як матеріальну допомогу для підвищення впевненості у власних силах. І Ваші сумочки будуть заманливо цвісти модним трендом нинішньої осені.


Мобільний телефон

Developer by NextDoorCoders