UA
ru ua
₴ ГРН
Вхід
0
Як визначити розмір рукавиць?

Як визначити розмір рукавиць?




Жінки діляться на дві категорії: розсіяні, які вічно забувають рукавички, і уважні, які одну рукавичку обов'язково приносять додому.
Марлен Дітріх



Погодьтеся, кожна друга-третя покупка одягу і аксесуарів, у сучасної людини, відбувається в інтернет-магазині.



В онлайн-покупках неймовірно багато плюсів і лише один мінус — це складність у підборі потрібного розміру.



Сьогодні ми поговоримо про шкіряних рукавичках, як одному з найактуальніших аксесуарів сезону осінь-зима.



Жіночі, втім, як і чоловічі руки, особливо в осінньо-зимовий період повинні бути під надійним захистом зручних, теплих, якісних і ефектних рукавичок.


                 

Как определить размер перчаток

Mr. Wallet з радістю підкаже як не помилитися і вибрати правильний розмір, при on-line покупці!


Якщо вже втрачати рукавички, то обидві відразу — менше смутку.
Рамон Гомес де ла Серна

Визначити свій розмір доситьпросто:


  1. Для початку слід виміряти обхват долоні біля основи, без урахування великого пальця.
  2. Отримане число в сантиметрах розділити на 2,54. Таким чином ви переведете число дюйми. Результат в дюймах округліть до цілого числа.

Наприклад:


  • у жінки обхват долоні 18 см: 18/2,54=7,08. Відповідно, ваш розмір рукавичок за британською системою - 7, а міжнародний розмір — S.
  • у чоловіка обхват долоні 20 см: 20/2,54=7,87. Округливши, ми отримуємо розмір рукавичок за британською системою - 8, а міжнародний розмір - L.

Таблица размеров перчаток

Порада від Mr. Wallet. Демісезонні рукавички без підкладки завжди беріть у відповідності з вашим розміром, а ось жіночі або чоловічі з теплою підкладкою краще взяти на пів розміру більше.


Рукавички для жінок, представлені в нашому асортименті - це в першу чергу, жіночні та елегантні моделі, які до того ж відмінно захищають ніжні жіночі руки від вітру, морозу і дощу.


Чудово доповнять ваш образ рукавички демісезонні Paulolin б/п 27-13 р базового бежевого кольору, які також є в чорному, білому і червоному кольорах.

Також, зверніть увагу на такі моделі: перфоровані Pittardas 2-9 і з візерунком Vera Pelle Villa 11.




Представляємо вам трендові моделі жіночих зимових рукавичок на натуральному хутрі: практичні чорні Paulolin 24-13, матові червоні Sanli 11 та з замшевої декоративною вставкою Pitas 17-12.

:

Також, зверніть увагу на такі моделі: перфоровані Pittardas 2-9 і з візерунком Vera Pelle Villa 11.




Представляємо вам трендові моделі жіночих зимових рукавичок на натуральному хутрі: практичні чорні Paulolin 24-13, матові червоні Sanli 11 та з замшевої декоративною вставкою Pitas 17-12.




Якісні моделі на вовняної підкладці: лакові "під змію" Gantt 27B, елегантні злегка оголюючи кисть Pittardas 3-3, з замшевими вставками Pitas 11-4.




Відмінний варіант на штучному хутрі: оригінальні Pitas 15-12 "під пітон", лакові Rodrigo 38б-2 і подовжені Pittardas 11-26.




І звичайно ж зимові шкіряні чоловічі рукавички: на вовняної підкладці Pitas М 11-2 та 9М-12, на штучному хутрі Paulolin М 03-13.



Як правильно вдягати шкіряні рукавички?


Якщо ви хочете, щоб улюблена пара рукавичок прослужила як можна довше, ви повинні знати відповідь на це, з першого погляду банальний, але важливе питання.

Як правильно: вивернути манжету на лицьову сторону, спочатку натягнути на 4 пальці, потім засунути великий палець і відвернути манжету. Вуаля!


                

Тримайте руки в теплі!



Мобільний телефон

Developer by NextDoorCoders