UA
ru ua
₴ ГРН
Вхід
0
Валізу на колесах: поради з вибору

Валізу на колесах: поради з вибору

Проблема вибору хорошого валізи на колесах, який стане вашим вірним другом і помічником, лягає на плечі кожної людини, що збирається у довгу поїздку або переліт з безліччю таких необхідних усім речей. При цьому валізи купують не тільки туристи: багато офісні працівники здійснюють дальні поїздки в інше місто по своїм бізнес-справах. Валізу на колесах дозволяє вмістити багато речей, не вимагаючи великих зусиль для їх перенесення, і навіть може перевезти ваш костюм, не зім'явши його в дорозі, на відміну від простої сумки.


Для того, щоб вибрати підходящу модель валізи, потрібно визначитися з видом транспорту, яким ви будете переміщатися. Для польоту на літаку як раз краще всього підходить валізу на колесах, який зручно везти в аеропорту, тримаючи за ручку. Також ваш чемодан повинен володіти міцним корпусом, адже вантажники в аеропортах не дуже церемоняться з чужими речами. Для поїздки на поїзді вам потрібна компактна модель валізи, який легко буде покласти наверх або засунути під полицю.


З яких матеріалів бувають валізи на колесах?


Матеріал валізи обов'язково повинен бути волого-і зносостійкий, якщо ви хочете купити валізу не для однієї поїздки. Шкіряні валізи, на відміну від сумок – непрактичні: вони важкі і дуже часто дряпаються, стаючи на вигляд абсолютно непрезентабельными. А вага валізи є важливим критерієм для подорожей повітрям, адже чимвін більше, тим дорожче доведеться за нього платити.


Існують міцні пластикові корпуси валіз упереміш з металевої або титанової крихтою: останній варіант відрізняється міцністю і стійкістю до подряпин. Взагалі для людей, які перевозять не тільки одяг, але і крихкі речі, варіант з вибором пластикового футляра є ідеальним. Зверніть увагу на такі пластикові валізи італійського бренду Roncato.


215e4b122a545abc5b4fabcfc78098c2.png


Чи залежить якість збірки валізи від бренду?


Можливо, але насправді це не має ніякого значення. Ви повинні вибрати валізу згідно з власними критеріями ціна-якість-зручність. Купуючи брендовий валізу, можете бути впевненими в тому, що частину грошей за ім'я бренду ви вже точно переплачуєте. А після першої ж поїздки всі валізи стають однаковими: запиленими.


Як вибрати якісний валізу на колесах?


Підбираючи валізу, ви можете вибрати кількість коліс на ньому і звернути увагу на їх складання. Варіант з чотирма колесами хороший для перевезення дуже важкого багажу, але такі валізи найчастіше не підходять для любителів подорожувати поїздом або автомобілем. Найпоширеніший варіант – це валізу на двох колесах. При виборі такої моделі врахуйте, що частина ваги багажу вам доведеться «везти» у себе в руці.


f6e602adf7fa7d2278571fcef2472a73.pngВибираючи валізу на колесах, зверніть особливу увагу на його конструкцію. Колеса обов'язково повинні розміщуватися не на одній осі і дуже бажано, щоб кожне з них крутилося автономно. Щоб колеса сиділи міцно і не зникали, вони повинні бути злегка втоплені в основу валізи. Найкращим матеріалом для коліс є силікон, а для підшипників – метал. Поцікавтеся у продавця, ударостійкі колеса.


Скільки ручок має бути у валізи?


В ідеалі у вашої валізи повинно бути три ручки, одна з них – висувна. При виборі зверніть увагу на те, фіксується в двох положеннях складеному і висунутому, не слнный чемодан на колесах?


Подбирая чемодан, вы можете выбрать количество колес на нем и обратить внимание на их сборку. Вариант с четырьмя колесами хорош для перевозки очень тяжелого багажа, но такие чемоданы чаще всего не подходят для любителей путешествовать поездом или автомобилем. Самый распространенный вариант – это чемодан на двух колесах. При выборе такой модели учтите, что часть веса багажа вам придется «везти» у себя в руке.


f6e602adf7fa7d2278571fcef2472a73.pngВыбирая чемодан на колесах, обратите особое внимание на его конструкцию. Колеса обязательно должны размещаться не на одной оси и весьма желательно, чтобы каждое из них крутилось автономно. Чтобы колеса сидели крепко и не отпадали, они должны быть слегка «утоплены» в основание чемодана. Лучшим материалом для колес является силикон, а для подшипников – металл. Поинтересуйтесь у продавца, ударопрочны ли колеса.


Сколько ручек должно быть у чемодана?


В идеале у вашего чемодана должно быть три ручки, одна из них – выдвижная. При выборе обратите внимание на то, фиксируется ли она в двух положениях – сложенном и выдвинутом, не слишком ли она толстая или тонкая для вашей руки.


Молнии, кодовые замки и карманы


В хорошем чемодане молния должна работать, даже если несколько зубчиков будет отсутствовать. Обязательно поинтересуйтесь насчет ее качества у продавца. Также чемодан может обладать радиальной молнией для увеличения своего объема в случае необходимости – это очень полезная функция. Неплохо, если ваш чемодан имеет дополнительные внутренние и внешние карманы: это позволяет класть в них косметички, мелкие вещи отдельно от основного багажа, экономя место. Также в чемодане на колесах должен быть карманчик для записи информации о его владельце, ведь часто случаются утери багажа. При наличии такого кармана вы сможете надеяться на возврат вашего багажа как можно скорее.


Многие чемоданы обладают кодовыми замками. Это дает вашему содержимому определенную защиту от всех, кроме таможенников. Они могут вскрыть чемодан без вашего разрешения, если увидят в нем что-то подозрительное. Поэтому можно всегда иметь с собой запасной замок для вашего багажа, так как после вскрытия таможенниками его все равно уже придется менять.


Как ухаживать за чемоданом на колесах?

5d388f85721c7c5e7ac8024a2faa0835.jpg


После использования чемодан нужно протереть влажной тряпочкой, чтобы удалить с него всю дорожную пыль. В местах сильного загрязнения его можно потереть зубной щеткой с мыльным раствором.


Надеемся, что эта статья действительно оказалась для вас полезной, и вы определились с выбором чемодана на колесах, которые можно легко выбрать у нас. Путешествуйте вместе с чемоданами от интернет-магазина Мистер Воллет!

ишком вона товста або тонка для вашої руки.


Блискавки, кодові замки і кишені


В хорошому валізі блискавка повинна працювати, навіть якщо кілька зубчиків буде відсутній. Обов'язково поцікавтеся щодо її якості у продавця. Також валізу може володіти радіальної блискавкою для збільшення свого обсягу в разі потреби – це дуже корисна функція. Непогано, якщо ваш чемодан має додаткові внутрішні та зовнішні кишені: це дозволяє класти в них косметички, дрібні речі окремо від основного багажу, економлячи місце. Також у валізу на колесах повинен бути кишенька для запису інформації про його власника, адже часто трапляються втрати багажу. При наявності такого кишені ви зможете сподіватися на повернення вашого багажу як можна швидше.


Багато валізи мають кодовими замками. Це дає вашому вмісту певну захист від усіх, крім митників. Вони можуть розкрити валізу без вашого дозволу, якщо побачать у ньому щось підозріле. Тому можна завжди мати з собою запасний замок для вашого багажу, так як після розтину митниками його все одно вже доведеться міняти.


Як доглядати за валізою на колесах?

5d388f85721c7c5e7ac8024a2faa0835.jpg


Після використання валізу потрібно протерти вологою ганчірочкою, щоб видалити з нього всю дорожню пилюку. В місцях сильного забруднення його можна потерти зубною щіткою з мильним розчином.


Сподіваємося, що ця стаття дійсно виявилася для вас корисною, і ви визначилися з вибором валізи на колесах, які можна легко вибрати у нас. Подорожуйте разом з валізами від інтернет-магазину Містер Воллет!

"10" vspace="10" border="0" align="right">


Після використання валізу потрібно протерти вологою ганчірочкою, щоб видалити з нього всю дорожню пилюку. В місцях сильного забруднення його можна потерти зубною щіткою з мильним розчином.


Сподіваємося, що ця стаття дійсно виявилася для вас корисною, і ви визначилися з вибором валізи на колесах, які можна легко вибрати у нас. Подорожуйте разом з валізами від інтернет-магазину Містер Воллет!


Мобільний телефон

Developer by NextDoorCoders